Imuno Alfa

Ispis

Cijena: 196,00 kn
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
IMUNO ALFA - tablete od kozjeg i kobiljeg mlijeka s dodatkom ljekovitog bilja

Imunoalfa je visoko kvalitetni dodatak prehrani s inovativnom formulom koja pridonosi jačanju imuniteta.

Imunoalfa je hrvatski proizvod koji sadrži isključivo prirodne sastojke za snažno jačanje imuniteta, poput kozjeg mlijeka, kobiljeg mlijeka te ljekovitih biljaka hrvatskog podneblja: korijander, ljekoviti čistac, matičnjak, majčina dušica i plava vodopija.

Kako kozje i kobilje mlijeko prati karakterističan miris te nisu lako dostupna za konzumaciju u svakoj prilici, inovativnim tabletama Imunoalfa rješavamo ove prepreke sukladno tempu modernog načina života. Imunualfa tablete preporučamo kao izvanrednu prevenciju za alergijske probleme te za snažno jačanje imuniteta vas i vaše obitelji.
Posebno se preporučuje starijim ljudima jer im podiže imunitet i štiti od gripe i preglade.
Opis

 

U našoj tvrtki vjerujemo da živjeti zdravo, ne bi trebao biti težak izbor. Stoga je moguće s lakoćom održavati zdrav stil života te posvetiti više vremena za vama važnije stvari.

Ne trebate nekoliko različitih dodataka prehrani - trebate samo jedan – IMUNOALFA

• Dobitnik Međunarodne zlatne medalje za inovaciju
• Visokokvalitetni hrvatski proizvod
• Jedini imunitetni proizvod na svijetu koji svojom specifičnom formulom balansira organizam, a sadrži čisto punomasno kozje mlijeko, kobilje mlijeko, sa dodatkom 5 ljekovitih biljaka korijander, ljekoviti čistac, matičnjak, majčina dušica, plava vodopija.
• Pakiranje od 180 tableta

 

Kozje i kobilje mlijeko upotrebljavaju se osim jačanja imuniteta i kao pomoćno sredstvo za liječenje bolesti poput alergija, bronhitisa, atopijskog dermatitisa, alergijske astme, rinitisa...

  • KOZJE MLIJEKO – snažno jača imunitet, suzbija alergije i liječi bronhitis. Ima izrazita antikancerogena svojstva teobiluje kalcijem, fosforom, cinkom, selenom itd.
  • KOBILJE MLIJEKO – eliksir zdravlja i antialergen za bolesti dišnih puteva i neurodermitis. Najsličnije majčinom mlijeku, poznato po anti-age svojstvima protiv bora na koži.
  • KORIJANDER - Čisti organizam od toksina i teških metala, prirodni je lijek za anemiju, smanjuje razinu kolesterola i šećera, normalizira probavu.
  • LJEKOVITI ČISTAC –čisti jetru i detoks za cijeli organizam. Otklanja razdražljivost i nemir te djeluje protiv glavobolje.
  • MATIČNJAK LIST - otklanja zamor od prekomjernog intelektualnog rada, umiruje, djeluje protiv stresa, migrene i depresije te jača pamćenje.
  • MAJČINA DUŠICA - blagotvorno djeluje na bronhijalnu astmu, antiseptik je, pospješuje iskašljavanje, jača živce te otklanja nesanicu.
  • PLAVA VODOPIJA – popravlja raspoloženje, otklanja potištenost i depresiju, jača funkciju jetre i pomaže kod bolesti slezene i dijabetesa djelujući kao diuretik.

 

Imajući tablete IMUNOALFA uvijek kod sebe rješavate konzumaciju ovih sastojaka u skladu s ritmom modernog zdravog načina života.
Mnogobrojna istraživanja i relevantne studije jednoglasno potvrđuju svojstva kozjeg i kobiljeg mlijeka koja smanjuju npr. upalne procese u vašem tijelu te:
• jačaju imunološki sustav
• jačaju kosti i otklanjaju bolove u zglobovima
• prirodno snižavaju "loš" kolesterol i povećavaju "dobar" kolesterol
• utječu na kvalitetu krvne slike i spuštanje triglicerida
• poboljšavaju osjetljivost na inzulin i metabolizam glukoze
• promiču rast korisnih bakterija koje su presudne za zdrav probavni sustav
• poboljšavaju izgled kože, kose i noktiju
• spriječavaju neurodegenerativne bolesti
• poboljšavaju rad srca
• dodatak liječenju bolesti kao što su alergije, bronhitis, atopijski dermatitis, alergijska astma, rinitis ...

 

Iskustva

Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.

IZDVAJAMO