Glukozamin gel

Ispis

Cijena: 80,00 kn
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Glukozaminski gel donosi brzo i efikasno olakšanje kod bolova u zglobovima, tetivama , ligamentima, a vrlo uspješno djeluje i kod išijasa zbog svojih protuupalnih svojstava.
Opis

Glukozamin gel

Glukozamin gel donosi brzo olakšanje nakon samo 15 minuta od nanošenja.

Tvar Glukozamin doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice te stimulira ugradnju sumpora u hrskavicu i sinovijalnu tekućinu te potiče fleksibilnost i omogućava čvršće prijanjanje između kostiju zgloba. Nastajanjem glukozaminoglikana povećava se elastičnost zgloba, što je naročito važno kod starije populacije.

Pomaže kod upalnih bolesti vezivnog tkiva, zglobova, mišića te oštećenja tkiva, vrlo učinkovito uklanja reumatske i artritisne bolove , te uklanja upalu i bolove kod išijasa i bolova u kralježnici.

Glukozamin gel 250 ml  rađeni po tradicionalnoj recepturi, sadrži glukozamin i ekstrakte ljekovitog bilja , kamfora, arnike, mentola, nevena, bergamota, bora.

 

ISKUSTVA KORISNIKA:

Nevenka Šojatović, Ludbreg
 
Probala sam dosta proizvoda za uklanjanje bolova ali ovaj gel me je oduševio. Koristim ga za uklanjanje bolova u listovima i gležnjevima jer stvarno već kroz desetak minuta donosi olakšanje kod umornih i bolnih nogu. Ono što je meni najvažnije odlično pomaže kod uklanjanja oteklina osobito na nogama.
 
Majcen Dragica, Vir
 
Glukozamin gel koristim za svoje zglobove jer bolujem od artritisa. Stvarno je dobra, uklanja bolove, otekline i olakšava mi kretanje. Jaki bolovi nekada su mi smetali i po noći, a sada se namažem ovoim gelom i mirno spavam.

 

Iskustva

Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.

IZDVAJAMO