Nema stavki u košarici
Camille pužev gel

Camille pužev gel

31.85€
15.93€ ≈2,11 €
50% sniženo

Fascinantna sposobnost puževe sluzi da regenerira i zacijeli oštećenu kožu posljednji je hit na tržištu kozmetičkih preparata. Iako se čini neobičnim i bizarnim, puževa sluz ima velik značaj pri zaglađivanju, pomlađivanju i regeneraciji kože. Diljem svijeta sve su popularniji tretmani koji vidljivo smanjuju bore i ožiljke na licu ili na koži općenito! Puževa sluz sastoji se od tvari čiji spoj rezultira nevjerojatnom mogućnošću regeneracije i oporavka kože. Ti sastojci obnavljaju stanice kože i učinkoviti su kod zacjeljivanja posjekotina, zatezanja kože i borbi protiv vidljivih znakova starenja, bora. Najzaslužniji za to je prirodni alantoin iz puževe sluzi koji sprječava nastanak bora i učinkovit je kod učvršćivanja kože i njezine regeneracije. Uz alantoin, jedan od najjačih sastojaka puževe sluzi je glikolna kiselina. Ona čisti kožu i ima učinak jakog pilinga koji briše bore i nepravilnosti s lica. Uz nju, hijaluronska kiselina koži osigurava hidrataciju koja je potrebna za zdravu kožu i smanjen nastanak bora. Puževa sluz sadrži proteine i vitamine koji jačaju kožu te je dodatno zaglađuju. U tome pomaže i prirodni kolagen koji zateže kožu i čini je čvrstom i otpornom. Prirodni antibiotici iz puževe sluzi sprječavaju kožne infekcije te pospješuju stvaranje zdravog tkiva i brzog ozdravljenja kod kožnih bolesti i nepravilnosti na koži.

Priroda i znanost u službi zdravlja

Camille pužev gel, zbog svoje snažne formule, najprodavanija je marka puževog gela u Europi. Ovaj gel sadrži ekstrakt obnavljajuće puževe sluzi ( služ puža Helix Aspersa Muller prikupljenu na prirodan način) te je obogaćen s Aloe Verom koja dodatno pojačava djelovanje ovog gela. Može se upotrebljavati na cijelom tijelu ( lice , ruke, noge…) te je vrlo učinkovit. Preporučuje se ženama i muškarcima koji žele popraviti stanje svoje kože.

Kako je nastao?

Prije dosta godina, liječnici specijalizirani za liječenje rana savjetovali su pacijentima da preko rana i ožiljaka nanose puževu sluz ( nakon plastičnih operacija i sl.) Puževa sluz postizala je zadivljujući efekt zarastanja i obnove kože. U međuvremenu , metoda prikupljanja puževe sluzi na prirodan način usavršila se u Čileu gdje se to radi bez dodavanja bilo kakvih aditiva ili neke kemijske obrade. Taj ekstrakt stavili smo u naš gel koji se koristi diljem Europe za prevenciju i liječenje problema s kožom.

Kako djeluje Camille pužev gel?

  • IZBJELJUJE OŽILJKE - Camille pužev gel pomoći će izbijeliti ožiljke, koji će postati manje vidljivi, a koža će na tom mjestu postati mekša i glađa jer pužev gel regenerira kožu. Primjer možete vidjeti na slici, gdje se točno vidi kako koža oko ožiljka izgleda zdravije, a hrapavost površine kože je vidljivo ublažena.

 

  • SMANJUJE BORE – Bore će se smanjiti upotrebom Camille puževog gela. Postat će manje duboke i manje vidljive. Osim što će ih smanjiti Camille pužev gel spriječiti će i nastanak novih bora. Osobito se učinkovit pokazao kod uklanjanja bora oko očiju.

 

  • SMANJUJE VIDLJIVOST MRLJA I HIPERPIGMENTACIJE KOŽE – Mrlje i hiperpigmentacija na koži biti će ublaženi korištenjem Camille puževog gela. Iz primjera sa slike vidjet ćete da je pigmentacija znatno smanjena. A koža izgleda ljepše i zdravije.

 

  • UKLANJA AKNE I OŽILJKE – Camille pužev gel popraviti će stanje problematične kože. Ko ga nanosite 2 puta dnevno ukloniti će akne i infekcije kože, a ožiljci koji su ostali na koži će nestati. Smiruje nadraženu kožu i uklanja mrtve stanice kože( piling efekt)

 

  • SMANJUJE I OMEKŠAVA STRIJE – Camille pužev gel može se koristiti na svim dijelovima tijela, a osobito se preporučuje za ublažavanje vidljivosti već postojećih strija i sprječavanje nastanka novih.

 

ISKUSTVA KORISNIKA:

Maja Kranjčev, Đurđevac

Već mjesec i pol dana koristim Camille pužev gel i mogu vam reći da se moja koža popravila. Akne su se povukle, ožiljci na licu su manje vidljivi i stvarno sam zadovoljna. Nastavljam koristiti i dalje jer Camille pužev gel je stvarno super!

Plačajte sigurno