Nema stavki u košarici
Glukozamin gel

Glukozamin gel

11.00€
10.62€ ≈1,41 €
3% sniženo
Glukozamin gel namjenski je njegujući gel protiv bolova koji je posebno preporučljiv kod problema sa zglobovima, kod bolova u mišićima i kod sportskih ozljeda. Izvrsni sastojci u kombinaciji s glukozaminom pomažu poboljšati stanje svih vrsta artritisa i sprečavaju trošenje hrskavice.
 
Glavne značajke gela Glukozamin:
- sprječava i ublažava bolove u zglobovima i mišićima
- povećava pokretljivost i agilnost zglobova
- sprječava trošenje hrskavice
- preporučljiv kod reumatskih oboljenja i osteoporoze
- poboljšava stanje svih vrsta artritisa.

Glukozamin je aminošećer koji se nalazi u gotovo svim tjelesnim tkivima, najviše ga ima u bubrezima, jetrima i hrskavici, a njegova je uloga u našem tijelo da sprječava trošenje hrskavice i povećava pokretljivost zglobova.

Starenje, nedostatak kretanja, preopterećenost zglobova i fizički napori mogu dovesti do trošenja hrskavice i time do osteoartroze što se očituje kao naticanje zglobova, smanjena pokretljivost zglobova i prateći bolovi.

Glukozamin gel izvrsno je rješenje jer njegovim nanošenjem možete otkloniti probleme baš na oboljelom mjestu. U kombinaciji s ekstraktima eukaliptusa i ulja borovih iglica dodatno njeguje i osvježava kožu.

Glukozamin gel – upotreba:
Primjeren za njegu zglobova i mišića. Upotrebljavajte prema potrebi, nanesite na očišćenu kožu, nježno utrljajte i pustite da se upije. Pazite da ne dođe u doticaj s očima ili sluznicama. Čuvajte izvan dohvata djece.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Glucosamin Gel, namjenska je njegujući gel
Proizvođač: Pullach Hof, Njemačka
Količina: 250ml
Rok trajanja: 10  mjeseci od otvaranja
 
Sastojci:
Aqua, Isopropyl Alcholo, Dimethicone, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Propylene Glycol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Camphon, Lauryl Glucoside and  Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Mehylisothiazolinone, Limonene

ISKUSTVA KORISNIKA:

Nevenka Šojatović, Ludbreg
 
Probala sam dosta proizvoda za uklanjanje bolova ali ovaj gel me je oduševio. Koristim ga za uklanjanje bolova u listovima i gležnjevima jer stvarno već kroz desetak minuta donosi olakšanje kod umornih i bolnih nogu. Ono što je meni najvažnije odlično pomaže kod uklanjanja oteklina osobito na nogama.
 
Majcen Dragica, Vir
 
Glukozamin gel koristim za svoje zglobove jer bolujem od artritisa. Stvarno je dobra, uklanja bolove, otekline i olakšava mi kretanje. Jaki bolovi nekada su mi smetali i po noći, a sada se namažem ovoim gelom i mirno spavam.

Plačajte sigurno