Nema stavki u košarici
Tigar flaster s protiv bolova

Tigar flaster s protiv bolova

3.45€ ≈0,46 €

TIGER antireumatski flaster s capsaicinom

Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću i capsaicinom jedinstveno su pomagalo za lokalni tretman toplinom kod reumatskih tegoba mišića i zglobova,bolova u križima, ukočenosti vrata, bolnih istegnuća mišića, ramena, ruke ili kralježnice,oštećenja živca, neuropatije i sl.
Također je idealan za primjenu kod sportaša i odličan izbor za pacijente s osjetljivim probavnim traktom.

Odabrana kombinacija biljnih eteričnih ulja i ekstrakata ljekovitog bilja duboko se upija u epidermu i grije kožu i mišiće, a zatim pozitivno djeluje na cirkulaciju i tako pridonosi prestanku bolova i opuštanju.

Način primjene:

Nakon aplikacije flaster se nosi maksimalno 8 sati. Prije sljedećeg nanošenja na isto područje kože, mora proći razdoblje od 12 sati. Flaster je velikog formata (7 x 10 cm) te se može rezati na manje komade za upotrebu na manjim područjima. Odlično prijanja te neće otpasti za vrijeme kupanja ili tuširanja. Upotreba je jedino kontraindicirana kod trudnica i djece, osoba sa oštećenom kožom ili kod preosjetljivosti na capsaicin. Može se koristiti neograničeno dugo na način propisan na uputi. Također je dokazano da dugotrajna upotreba povećava učinak proizvoda.

Paket sadržava 4 flastera.

Plačajte sigurno