AO2 čarape dobile su novo kliničko istraživanje koje je potvrdilo i američko dijabetičko društvo

nnn - ADA(1)

 

DIJABETIČKA POLINEUROPATIJA

Pomozi sebi, zaustavi bol koristeći AO2 čarape za dijabetičare!

 

Dijabetička polineuropatija je najčešća komplikacija šećerne bolesti (dijabetes melitusa), kojoj pogoduju trajanje bolesti, loša kontrola glukoze, visok krvni tlak, nezdrav način života i starosna dob. Dijabetičke polineuropatije predstavljaju vodeći uzrok netraumatskih amputacija nogu. U svijetu se svakih 30 sekundi obavi po jedna amputacija, a 70% njih je uzrokovano šećernom bolešću.

Opširnije...

Istraživanje o povećanju količine kisika

Istraživanje o povećanju količine kisika rađeno je prvi puta 2003. godine, a proveo ga je Dr. Lawrence A. Lavery profesor odjela za ortopedsku kirurgiju i rehabilitaciju Medicinskog centra sveučilišta Loyola i doktor u Bolnici za veterane u Chicagu. Istraživanje je rađeno na rukama i nogama dijabetičara koji su pola njih nosili proizvode od Cellianta ,a druga polovica iste takve proizvode ali koji nisu sadržavali Celliant i to u trajanju od 1 sata. Doktor je u zaključku svojega rada konstatirao sljedeće: “Povećanje količine kisika od 8-14% koje smo postigli ovim istraživanjem pojačava cirkulaciju dovoljno da poboljša zarastanje rana i eliminira bol u nogama uzrokovan aterosklerozom i ostalim poremećajima u cirkulaciji.“

Dr. Lawrence dokazao je da ovaj materijal izuzetno pomaže kod ublažavanja bolova koji nastaju kod slabo zarastajućih čireva donjih ekstremiteta (najčešće se pojavljuju kod dijabetičara), ublažava bolove lokomotornog sustava te bolove u zglobovima koji se javljaju zbog artritisa.

Dr. Graham M. McClue Ph.D. zadužen za znanstvene projekte u tvrtci Hyperbaric Treatment & Trening services Ltd. iz Texasa proveo je novo istraživanje o povećanju količine kisika u koži 2008.godine. Dokazano je da je u roku od samo jednog sata upotrebe tkanine s Celliantom količina kisika u koži narasla od 10 do 24% ovisno o organizmu pacijenta.

Izbacite grinje iz svog doma!

Ljudi koji imaju alergije zbog kućnih grinja znaju koliko mogu iritirati ova mala bića i kako ih je se teško riješiti…

Grinje su svuda, u svakoj kući.

Ali one naročite vole naše:

  • krevete,
  • jastuke,
  • pokrivače za krevet i deke,
  • posteljine,
  • tepihe,
  • zavjese,
  • sjedeći namještaj …
Opširnije...

 

Celliant je specijalno formuliran materijal koji se plete, tka ili dodaje tkaninama kako bi se poboljšala razina kisika u tijelu.

Što će to učiniti za mene?

Povećanjem razine kisika u tijelu, Celliant  klinički dokazano  oslobađa tijelo boli, promiče brže ozdravljenje, pojačati atletske performanse i pomaže regulirati tjelesnu temperaturu.

Celliant-povecanje-razine-kisika

Opširnije...

Iskustva

Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.