R

ReflexWear medicinske čarape

Ispis

Cijena bez PDV-a200,00 kn
≈ 26,54 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 160,00 kn
≈ 21,24 €

Popust:
-5,31 €
Popust: -40,00 kn
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Zaboravite bolove, hladne noge i lošu cirkulaciju. Obucite ReflexWear medicinske čarape!
Čarape koje sadrže čak 90% Cellianta, najviše od svih na tržištu.
Klinički testirano uklanjaju problem grčeva, trnaca, hladnoće ili žarenja u stopalima, te se koriste kao pomoć kod dijabetičke polineuropatije.
Boja
Veličina
Opis

Nažalost, svake godine broj oboljelih od šećerne bolesti ubrzano raste. Tako, primjerice, samo u Velikoj Britaniji postoji oko 3,5 milijuna oboljelih, što je gotovo šest posto populacije, a stotinama ljudi svaki se tjedan amputiraju udovi. Najčešći razlog upravo je dijabetičko stopalo, koje karakteriziraju oslabljeni osjet u koži stopala, oslabljena cirkulacija u stopalu, sklonost nastanku natisaka, klavusa, žuljeva i kožnih infekcija, produljeno cijeljenje rana i razvoj trofičkog ulkusa. Često se javljaju i otekline, urasli nokti i dijabetička artropatija.

U kombinaciji s odgovarajućom edukacijom i primjenom mjera za poboljšanje zdravlja stopala, oboljeli od šećerne bolesti mogu preuzeti kontrolu nad problemima vezanim uz dijabetičko stopalo.

U tome im mogu pomoći i ReflexWear čarape, jedne od znanstveno najnaprednijih čarapa na tržištu danas, i jedine koje pomažu oboljelima od šećerne bolesti u brizi za njihova stopala. Napravljene su od revolucionarnog sintetičkog vlakna zvanog celliant, koje sadrži mikroskopske čestice koje se nalaze u niti čarapa i ne mogu se isprati jer su sastavni dio materijala. Niti cellianta su patentirane i zaštićene, a odobrilo ih je Američko podijatrijsko društvo (AMSE), koje ih preporučuje oboljelima od šećerne bolesti.

Čarape su napravljene od 90% Cellianta i 10% elastina koji osigurava da se ne skidaju s nogu. 

Mikroskopske čestice koje sadrže celliant vlakna utječu na povrat kinetičke energije u tijelo te povećavaju oksigenaciju tijela i poboljšavaju cirkulaciju, što dovodi do pozitivne reakcije u tijelu:

  • više razine kisika u krvi
  • bržeg cijeljenja ranica
  • smanjenja boli kod polineuropatije
  • regulacije tjelesne temperature
  • održavanja topline stopala
  • boljeg sna

Kod oboljelih koji nose Reflexwear čarape, celliant ima dokazan učinak u smislu povećanja oksigenacije tijela, regulacije tjelesne temperature i smanjenja osjećaja boli, u usporedbi s onima koji nose obične čarape. Dodatna prednost ReflexWear čarapa je što nemaju šavove na prstima i ne prijanjaju na stopala, te tako pružaju najveću moguću razinu udobnosti.

 

ISKUSTVA KORISNIKA:

Posarić Franjo, Križ

Već dvije godine nosim čarape s Celliantom i od kako ih imam nemam više hladnoće niti bolova u nogama. Redovito spavam u njima i problem neugodne hladnoće koje se nisam mogao riješiti uz ove je čarape nestao.

Stjepan Šepčić , Pokupsko

Več duže vrijeme imam problem s lošom cirkulacijom u nogama. Stopala su mi uvijek bila hladna, bolna, a prsti kao da su bili drveni. Od kada nosim ove čarape moje noge su se vratile u normalu, nema hladnoće, bolovi su nestali zajedno s trncima u prstima. Stvarno su mi puno pomogle...

Augustinović Ilija, Mala gorica

Po noći sam se često budio i nisam mogao spavati jer sam imao jake grčeve u listovima. Na tv reklami sam vidio ove  čarape s Celliantom i odlučio pokušati s njima...Nosim ih svaku noć, tako su mekane da ni neznam da ih imam na nogama ,a grčevi su se povukli već nakon tjedan dana  nošenja. Sada napokon spavam cijele noći a i noge me više ne bole.

 

 

 

Iskustva

Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.

IZDVAJAMO

R3
160,00 kn
21,24 €
glukozamin gel
80,00 kn
10,62 €
konjski gel crveni
80,00 kn
10,62 €