Konjski gel s čilijem

Ispis

Cijena bez PDV-a80,00 kn
≈ 10,62 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 80,00 kn
≈ 10,62 €
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Konjski gel s čilijem ublažava bolove na prirodan način , a osobito se dobro pokazao kod reume i bolova u leđima.
Opis

Protiv boli na prirodan način

Muče vas reumatske tegobe? Niste jedini! Oko 80 posto stanovništa u razvijenim zemljama u nekom životnom razdoblju pati od bolova u leđima, što križobolju svrstava u jednu od najčešćih nedaća modernog svijeta.
Bolovi sustava za kretanje najčešće pogađaju kosti, zglobove, mišiće, tetive i ligamente, a mogu imati različite uzorke. Najučestaliji oblik upravo je reumatska bol, koja je, uz smanjenje ili oštećenje funkcije sustava za kretanje, glavni simptom reumatske bolesti.
U liječenju reumatske boli glavno mjesto zauzimaju analgetici i antireumatici koji smanjuju bol, ali njihova dugotrajna primjena sa sobom donosi i određene nepovoljne učinke na pojedine organske sustave, primjerice probavni ili srčanožilni sustav.

Tradicija na znanstvenim temeljima
Kapsaicin je aktivni sastojak cayenne paprike, biljke tropskih krajeva bogate vitaminima, karotenoidima, flavonoidima i mineralima. Taj prirodni analgetik od davnina se tradicionalno upotrebljava kao lijek.
Na kapsaicinu je provedeno više od 1300 studija, koje potvrđuju da njegova topička primjena smanjuje bol i poboljšava fleksibilnost, zbog čega ima veliko značenje i u liječenju reumatske boli.

Princip djelovanja – Kad se kapsaicin primjeni na kožu, veže se na vaniloid receptore C-živčanih vlakana odgovornih za provođenje osjeta boli prema mozgu i stimulira ih. Potom oslobađaju medijatore boli i histamin (medijator upale), što dovodi do lokalnog širenja krvnih žila. Zbog posljedično pojačane cirkulacije javlja se osjećaj žarenja, razvija se crvenilo i dolazi do opuštanja mišića i prestanka bolova.

Zašto Naturhof konjski gel s chilliem ( kapsicinom)
U Njemačkoj ova krema ublažava bol na prirodan način više od 50 godina. Njezina aktivna supstancija je kapsaicin, koji učinkovito smanjuje bol i čija dugotrajna primjena nema štetno djelovanje na organizam. Sadrži idealnu dozu kapsaicina za liječenje reumatskih bolesti (0,05 posto na 100 g), ispitanu u mnogim kliničkim studijama u suradnji s ortopedima, ali i eterična ulja, zbog čega ima izrazito ugodan miris i njegujuća svojstva.
Korištenje Naturhof konjskog gela s chillijem može smanjiti potrebu za oralnim analgeticima, čime se izbjegavaju nuspojave u probavnom sustavu.

Područja primjene – gel s chillijem primjenjuje se kod akutnih i kroničnih bolova sustava za kretanje, kao što su reumatski artritis, artroza, giht, cervikobrahijalgija, ishijalgija i ostali problemi s kralježnicom.
Bolovi u mišićima koji nastaju zbog degenerativnih promjena na kralježnici, poput istrošenosti trupa kralješka ili diska među kralješcima, grčevi u mišićima, naročito u ramenima, leđima, nadlaktici i kralježnici, indikacije su za primjenu ovog gela.

Način primjene i djelovanje – Već i kratkotrajna primjena Naturhof konjskog gela s chillijem znatno ublažava bol. Nanosi se do četiri puta dnevno u tankom sloju.
Crvenilo, razvoj topline, pa čak i lagano peckanje koje se pojavljuje nakon primjene, normalna su pojava i znak da gel počinje djelovati. Ako se pokaže da bolovi postupno slabe i krema se dobro podnosi, može se pokušati i s duljim tretmanom i po nekoliko tjedana, pri čemu je učinak bolji.

Za one koji strahuju od rizičnih nuspojava, proizvodi s kapsaicinom idealan su izbor za kontrolu boli i bolju kvalitetu življenja.
 

Iskustva

Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.

IZDVAJAMO

konjski gel crveni
80,00 kn
10,62 €
menthol arthro, procreatio, terrapromo, ulje konoplje, tamjan, kanabis, konoplja, artritis, bol u mišićima, bol u zglobovima
120,00 kn
15,93 €
glutation, flasteri, procreatio, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti, jetra, dijabetes, terapromo, antioksidans, zdravlje, coenzim Q10, detoksikacija, čišćenje organizma, uklanjanje bora
219,00 kn
29,07 €