Tigar flaster s protiv bolova

Ispis

Cijena bez PDV-a25,00 kn
Cijena s PDV-om:
Cijena: 25,00 kn
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
TIGER antireumatski flaster s capsaicinom

Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću i capsaicinom jedinstveno su pomagalo za lokalni tretman toplinom kod reumatskih tegoba mišića i zglobova,bolova u križima, ukočenosti vrata, bolnih istegnuća mišića, ramena, ruke ili kralježnice,oštećenja živca, neuropatije i sl.
Također je idealan za primjenu kod sportaša i odličan izbor za pacijente s osjetljivim probavnim traktom.
Opis

TIGER antireumatski flaster s capsaicinom

Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću i capsaicinom jedinstveno su pomagalo za lokalni tretman toplinom kod reumatskih tegoba mišića i zglobova,bolova u križima, ukočenosti vrata, bolnih istegnuća mišića, ramena, ruke ili kralježnice,oštećenja živca, neuropatije i sl.
Također je idealan za primjenu kod sportaša i odličan izbor za pacijente s osjetljivim probavnim traktom.

Odabrana kombinacija biljnih eteričnih ulja i ekstrakata ljekovitog bilja duboko se upija u epidermu i grije kožu i mišiće, a zatim pozitivno djeluje na cirkulaciju i tako pridonosi prestanku bolova i opuštanju.

Način primjene:

Nakon aplikacije flaster se nosi maksimalno 8 sati. Prije sljedećeg nanošenja na isto područje kože, mora proći razdoblje od 12 sati. Flaster je velikog formata (7 x 10 cm) te se može rezati na manje komade za upotrebu na manjim područjima. Odlično prijanja te neće otpasti za vrijeme kupanja ili tuširanja. Upotreba je jedino kontraindicirana kod trudnica i djece, osoba sa oštećenom kožom ili kod preosjetljivosti na capsaicin. Može se koristiti neograničeno dugo na način propisan na uputi. Također je dokazano da dugotrajna upotreba povećava učinak proizvoda.

Paket sadržava 4 flastera.

Iskustva

Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.

IZDVAJAMO