Psillium organic prah

Ispis

Cijena bez PDV-a160,00 kn
Cijena s PDV-om:
Cijena: 160,00 kn
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Psillium organic prirodni je prah napravljen od sjemenjki indijskog trputca te se koristi za regulaciju probave, mršavljenje te regulaciju kolesterol au organizmu.
Opis

Što je Psyllium organic?

Dobivamo ga od zdrobljenih sjemenki indijskog trputca ( plantago ovata), biljke koja se tradicionalno koristila u Aziji, Mediteranu i Sjevernoj Americi za pravljenje biljnih pripravaka i lijekova. Svrstava se u dijetalne proizvode jer se sastoji od hemiceluloze. Dnevni unos ovih vlakana donosi mnoge dobrobiti, a ključnu ulogu ima u zdravlju probavnog sustava i debelog crijeva. Vlakna bubre, upijaju mnogo vode i omogućuju lakšu i bržu probavu. Pomažu u absorpciji glukoze i masti te na taj način reguliraju nivo glukoze u krvi i smanjuju nivo kolesterola.

Zašto Psyllium organic?

DETOKSIKACIJA – želatinozna sluz koja se proizvodi kada se ovaj prah natopi u vodi upija toksine koji se nalaze u debelom crijevu ( razne štetne tvari iz hrane koju jedemo, teški metali, konzervansi, nusproizvodi nekih lijekova). Na taj način sprječava ih da uđu u krvotok i proizvedu negativan učinak za naš organizam, a toksini zajedno s masom sluzi izlaze probavom iz organizma. Stoga je Psyllium PRIRODNI DETOKSIKATOR ORGANIZMA!

SNIŽAVA NIVO LOŠEG KOLESTEROLA ( LDL ) – FDA ( Food and Drugs Agency) američka organizacija za hranu i lijekove odobrila je prah organskog Psylliuma kao tvar koja smanjuje kardiovaskularne bolesti, a djeluje tako da povećava lučenje žući i povećava izvlačenje kolesterol iz jetre koji se upija u želatinoznu masu koju Psyllium u crijevima proizvodi i izbacuje iz tijela stolicom.

DIABETES – REGULIRA RAZINU ŠEREĆA U KRVI Popravlja tj. smanjuje nivo glukoze ( šećera ) u krvi kod osoba s dijabetesom

ZDRAVLJE DEBELOG CRIJEVA – nekoliko studija potvrdilo je da sjemenke psylliuma rješavaju zatvor uzrokovan nezdravim životnim stilom ( nezdrava prehrana, sjedilački način života). Vlakna koja sadrže nisu probavljiva u tankom crijevu, nego se djelomično razgrađuju u debelom crijevu gdje služe kao hrana za crijevnu floru. Tradicionalno se koristi kao laksativ, jer se ponaša poput spužve u probavnom sustavu, bubri, apsorbira vodu i otpadne tvari u debelom crijevu te tako stvara meku, spužvastu masu koja prolazi kroz debelo crijevo i potiče probavu.

POBOLJŠAVA PROBAVU I ŠTITI CRIJEVA ( MUKOPROTEKTIVNI EFEKT)– zaštitini efekt sluzi koja se luči iz Psylliuma djeluje blagotvorno na cijeli probavni trakt, te osobito pomaže kod ljudi koji imaju čireve na želucu i crijevima kao i za ublažavanje želučane kiseline

MRŠAVLJENJE – za osobe koje žele smršaviti , osobito za one koji jedu hranu s dosta zasićenih masti, Psyllium omogućuje mršavljenje na 2 načina. Prvo vlakna se šire ( bubre ) u želucu i na taj način stvaraju osjećaj sitosti te smanjuju unos kalorija. Drugo, sposobnost vlakana da upiju makronutrijente tj. molekule masti, koje se onda ne zadržavaju u tijelu i talože kao salo, već izlaze van putem stolice.

I na kraju ono NAJVAŽNIJE ! Psyllium organic prašak NEMA KONTRAINDIKACIJA ! Mogu ga koristiti svi pa čak i djeca i trudnice za sve probleme koje on rješava.

 

PSYLLIUM ORGANIC POMAŽE KOD

  • Mršavljenja
  • Regulacije probave
  • Smanjenja razine kolesterola i šećera u krvi
  • Smanjenja povišenog krvnog tlaka
  • Ulceroznog kolitisa
  • Održava crijevnu ravnotežu i štiti crijeva te sprječava upale crijeva
  • Prevencije srčanih bolesti i bolesti crijeva
  • Smanjuje nadutost i žgaravice
  • Omogućuje brže i bezbolnije pražnjenje crijeva kod hemoroida, trudnoće, sindroma iritabilnog kolona
  • Potiče detoksifikaciju organizma

Iskustva

Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.

IZDVAJAMO