Bein balsam

Ispis

Cijena bez PDV-a140,00 kn
≈ 18,58 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 100,00 kn
≈ 13,27 €

Popust:
-5,31 €
Popust: -40,00 kn
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Proizvod namijenjen svima koji imaju probleme s lošom cirkulacijom u unutarnjim i vanjskim venama, zbog čega nastaju bolovi u listovima, grčevi, oticanje, osjećaj težine i umor nogu.

Gel se ne umasirava, već se lagano, u tankom sloju nanosi na noge dva puta dnevno (najbolje ujutro i navečer) i to tako da se dlanovima premaže od nožnog zgloba prema koljenu.

Važna napomena je i da se nakon otvaranja pakiranja on mora držati u hladnjaku, upravo stoga što je potpuno prirodan.

Gel od divljeg kestena je nemastan, ne ostavlja tragove na odjeći ili posteljini tako da se bez bojazni možete odmah obući ili krenuti na spavanje.
Opis

DIVLJI KESTEN,VINOVA LOZA I ŽUTI KOKOTAC

Blagi i umirujući balzam od abeko proizvoda u kombinaciji vinove loze,divljeg kestena  i žutog kokotca.

Koristi se:

-kod problema s proširenim venama

-Ispucanih kapilara

-umornim i otečenim nogama

-problema s cirkulacijom i popucalim kapilarama.

-Edema, modrica, smetnji u prokrvljenosti i ozljeda mekih tkiva.

Bein balzam karakterističan je po tome što ne sadrži umjetna bojila, parfeme, paramene niti konzervanse te se kao takav može koristiti i kod otvorenih rana iz kojih curi linfa.

Nakon otvaranja bočicu držati u hladnjaku kako bi se spriječilo kvarenje jer Bein balzam ne sadrži konzervanse!

Divlji kesten se u narodnoj medicini od davnina koristi kao lijek za proširene vene i hemeroide. 

Najjaktivniji sastojak kestena je escin, a studije na laboratorijskim životinjama potvrdile su njegovu tradicionalnu primjenu kao lijeka.

Escin stabilizira stijenke venskih krvnih stanica, i time smanjuje otjecanje i bol.

Krema od divljeg kestena smanjuje upalne procese, povećava čvrstoću krvnih stanica, pojačava otpor venskih kapilara, a na taj se način smanjuje opterećenje stanica vena i oticanje.

VINOVA LOZA

Crveno lišće vinove loze obogaćeno flavonoidima što učinkovito pomaže jačanju stijenki vena, te smanjuje krhkost i propusnost kapilara tako se učinkovito umanjuju upala vena, otjecanja, grčevi i osjećaj težine u nogama.

Aktivni sastojci iz listova vinove loze mogu biti izvrsna pomoć i u slučajevima teških nogu, grčeva mišića i umornih nogu.

 

Pakiranje 200ml

Iskustva

Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.

IZDVAJAMO

glukozamin gel
80,00 kn
10,62 €
konjski gel crveni
80,00 kn
10,62 €
thickscocksimages1
160,00 kn
21,24 €