prostata, flasteri za prostatu, otežano mokrenje, procreatio, Fio show, Dr.Rubala, prostatitis, herbaprostal, libido, potencija

SAW PALMETTO Flasteri za prostatu 30 komada

Ispis

Cijena bez PDV-a160,00 kn
Cijena s PDV-om:
Cijena: 160,00 kn
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
SAW PALMETTO Flasteri za prostatu namijenjeni su muškarcima koji imaju problema s prostatom, mokrenjem i spolnom moći.

Ovi flasteri normaliziraju proces mokrenja, jačaju imunitet, povećavaju libido i poboljšavaju cjelokupno muško seksualno zdravlje.

Riješite se problema s prostatitisom te na potpuno prirodan način:

Poboljšajte muško seksualno zdravlje
Regulirajte probleme s mokrenjem
Pobijedite upalu prostate
Pojačajte libido i potenciju
Opis

SAW PALMETTO flasteri za prostatu su namijenjeni svim odraslim muškarcima koji imaju problema s prostatom, mokrenjem i spolnom moći.

Pomoći će vam kod upale prostate, normaliziranja mokrenja, jačanja imuniteta, povećanja libida. Flasteri sadrže prirodne sastojke koji oporavljaju prostatu i poboljšavaju cjelokupno muško seksualno zdravlje.

U pitanju su urološki transdermalni flasteri i oni su doista budućnost medicine jer imaju niz značajnih prednosti u odnosu na tablete, masti i kreme. Ljekovite tvari u ljudski organizam unose kroz kožu („trans“ – preko, „dermis“ – koža), zaobilazeći probavni trakt.

Nešto slično urološkim flasterima su u drevnim vremenima koristili tibetanski redovnici, ali tek nedavno je njihovo djelovanje u velikoj mjeri unaprijeđeno i dovedeno na razinu učinkovitosti antibiotika. To je moguće zahvaljujući nanotehnologiji koja se trenutno aktivno razvija.

Znanstvenici su uspjeli značajno smanjiti veličinu ljekovitih tvari (do veličine nanočestica), omogućavajući im gotovo nesmetan prodor u najdublje slojeve kože.

Sve što treba je da svaki dan tijekom 30 dana zalijepite po jedan flaster na čistu kožu bez dlaka. Taj flaster zamijenite novim prema uputama.

Nakon jednog tretmana flastera za prostatu osjećat ćete se preporođeno. Ovi flasteri zahvaljujući 100% prirodnim sastojcima rješavaju problem upale prostate i potpuno ju oporavljaju.

Također normaliziraju proces mokrenja, jačaju imunitet, povećavaju libido i poboljšavaju cjelokupno muško seksualno zdravlje. Jednako su učinkoviti i kod kroničnog prostatitisa.

Kako se koriste SAW PALMETTO flasteri za prostatu?

Flastere koristite veoma jednostavno. Lijepite jedan flaster dnevno – ujutro ili navečer. Nakon 24 sata flaster zamijenite novim, koji ćete zalijepiti na novo mjesto kako bi koža mogla disati. Prve rezultate ćete primijetiti za nekoliko dana, a najbolje rezultate za par mjeseci.

Jesu li SAW PALMETTO flasteri za prostatu sigurni za uporabu?

SAW PALMETTO flasteri za prostatu su apsolutno sigurni za upotrebu. Napravljeni su u Velikoj Britaniji i sadrže samo 100% prirodne sastojke te ih preporučuju mnogi liječnici i zdravstveni stručnjaci. Zato ćete prve rezultate primijetiti već tijekom prvih nekoliko dana korištenja flastera.

Postoje li nuspojave kod korištenja SAW PALMETTO flastera za prostatu?

Nema zabilježenih nuspojava. Flasteri se smiju koristiti na svim tipovima kože i nije poznata interakcija s nekim lijekovima. Slobodno ih svakodnevno koristite i najbolje rezultate ćete primijetiti već za nekoliko mjeseci.

Aktivni sastojci: patuljasta palma, koreanski ginseng , Muira Puama, Gotu Kola

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Samo za vanjsku upotrebu.

Način čuvanja: Čuvajte proizvod na suhom i tamnom mjestu!

Upozorenja: Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 18 godina. Kod uzimanja drugih lijekova s SAW PALMETTO-m, potražite mišljenje liječnika.

Proizvođač: Snowden healthcare Ltd, Engleska

Distributer u RH: Procreatio helath j.d.o.o., Frana Kurelca 3, Varaždin

Pakiranje: 30 flastera

Zemlja porijekla: EU

Iskustva

Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.

IZDVAJAMO