menthol arthro, procreatio, terrapromo, ulje konoplje, tamjan, kanabis, konoplja, artritis, bol u mišićima, bol u zglobovimaMenthol arthro gel

Menthol Arthro gel 200ml

Ispis

Cijena bez PDV-a170,00 kn
≈ 22,56 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 100,00 kn
≈ 13,27 €

Popust:
-9,29 €
Popust: -70,00 kn
PDV u cijeni:
Cijena / kg
MENTHOL ARTHRO GEL s uljem konoplje idealan je za masažu mišića,tetiva, zglobova i leđa, te pruža ugodan efekt hlađenja i ublažava bolove.
Opis

MENTHOL ARTHRO GEL namijenjen je prije svega starijoj populaciji, sportašima i rekreativcima, za masažu bolnih područja mišića, tetiva , zglobova i leđa nakon fizičke aktivnosti. Originalna receptura s 14 aktivnih sastojaka osigurava efekt hlađenja i ublažava bolove, smanjuje upalne procese i doprinosi ublažavanju simptoma povezanih s reumom i artritisom.

Aktivni sastojci:

- Ekstrakt i ulje sjemenki konoplje ( hladno prešano ulje koje ima povoljan učinak na kompletni koštano-mišični sustav te na suhu i ispucanu kožu)

- Tamjan ( sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna i analgetička svojstva )

- Kamfor ( ublažava reumatske bolove i bolove u mišićima )

- Divlji kesten ( sadrži Escin. Escin je sastojak koji jača tonus venskih krvnih stijenki. Escin smanjuje propustljivost venskih krvnih stijenki te smanjuje nagomilavanje tekućine u tkivima. Escin djeluje protuupalno)

- Ulje paprene metvice ( koristi se kao pomoć kod bolova u kralježnici, bolova u vratu, ramenima, neuralgije, glavobolje, reumatske bolesti, tendinitisa. Hladi područje primjene )

- Ulje Eukaliptusa ( poboljšava cirkulaciju, može ublažiti bolove u mišićima i zglobovima. Stručnjaci ističu da eukaliptusovo ulje može pomoći osobama koji pate od reume, lumbaga, problema s ligamentima i tetivama. Djeluje protuupalno )

- Ekstrakt đumbira ( Od đumbira se prave oblozi protiv akutnih ili kroničnih bolova uzrokovanih reumatizmom i artritisom, bolova u leđima, ukočenog vrata. Ima analgetski, sedativni i antibakterijski učinak )

 

Lako se razmazuje, ne masti kožu i brzo se upija.

UPOTREBA: Nanijeti na željeno mjesto do 3 puta dnevno s minimalnim razmakom od 3 sata od posljednje aplikacije.

UPOZORENJE: Osobe alergične na bilo koji od aktivnih sastojaka ne trebaju upotrebljavati proizvod.Ne smije se koristiti za djecu mlađu od 3 godine. Držati izvan dohvata djece. Nakon upotrebe dobro oprati ruke, ne koristiti na licu i otvorenim ranama.

 

ISKUSTVA KORISNIKA:

Helena Kunšt, Zagreb

Imala sam jake bolove u prstima obje ruke, u ramenima i mišićima ruku. Bolovi su bili neizdrživi , nisam mogla spavati od njih i to je trajalo 7 mjeseci. Pila sam tablete protiv bolova i druge lijeko ve koje su mi doktori prepisivali ali ništa od toga. Vidjela sam reklamu za Mentol Arthro gel i odlučila ga naručiti. Javljam vam se da vam kažem da su nakon 4 dana mazanja  moji bolovi prestali, ja sam prespavala cijelu noć! Menthol Arthro riješio je moj problem i stvarno sam oduševljena.

                       

 

 

Iskustva

Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.

IZDVAJAMO

konjski gel crveni
80,00 kn
10,62 €
menthol arthro, procreatio, terrapromo, ulje konoplje, tamjan, kanabis, konoplja, artritis, bol u mišićima, bol u zglobovima
120,00 kn
15,93 €
glutation, flasteri, procreatio, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti, jetra, dijabetes, terapromo, antioksidans, zdravlje, coenzim Q10, detoksikacija, čišćenje organizma, uklanjanje bora
219,00 kn
29,07 €