glutation, flasteri, procreatio, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti, jetra, dijabetes, terapromo, antioksidans, zdravlje, coenzim Q10, detoksikacija, čišćenje organizma, uklanjanje bora
glutation, flasteri, procreatio, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti, jetra, dijabetes, terapromo, antioksidans, zdravlje, coenzim Q10, detoksikacija, čišćenje organizma, uklanjanje bora

Glutathion plus flasteri

Ispis

Cijena bez PDV-a300,00 kn
≈ 39,82 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 219,00 kn
≈ 29,07 €

Popust:
-10,75 €
Popust: -81,00 kn
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Glutation je glavni antioksidans tijela, spoj koji neutralizira i poništava štetne čestice radikale, koje nastaju tijekom metabolizma i koje se unose u tijelo. Glutation se nalazi u svakoj stanici i toliko je važan da zdravlje, gotovo u cijelosti, ovisi o njemu. Starenjem se smanjuje razina glutationa.
Ovi flasteri pomažu povećati količinu glutationa u tijelu i popraviti zdravlje organizma.
Opis

ŠTO JE GLUTATION ?

Glutation je glavni antioksidans tijela, spoj koji neutralizira i poništava štetne čestice radikale, koje nastaju tijekom metabolizma i koje se unose u tijelo. Možemo reći da je to jedan od najsnažnijih oksidansa uopće, neizmjerno jači od vitamina C i ostalih antioksidansa. Gotovo svaku bolest, osobito upalno kronične bolesti, radikali izazivaju ili pogoršavaju. Neke od njih su starenje, rak, diabetes, artritis, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti....

Glutation se nalazi u svakoj stanici i toliko je važan da zdravlje, gotovo u cijelosti, ovisi o njemu. Starenjem se smanjuje razina glutationa. Većina ljudi nema dovoljno glutationa te ima narušeno zdravlje, slab imunitet, često su umorni, loše se osjećaju i brzo umaraju. Stres, tablete protiv bolova, alkohol i sve veće zagađenje dodatno snižavaju razinu glutationa. Kod autoimunih bolesti i starenja, mitohondriji su posebno pogođeni te proizvode manje energije zbog oštećenja.

Glutation najbolje čuva mitohondrije te uvelike pomaže kod autoimunih bolesti i starenja. Glutation se može unijeti u organizam i putem hrane, no  nažalost, u nedovoljnoj kolčini jer se previše glutationa potroši. Unos čistog glutationa oralnim putem ima ograničenje jer se malo upije te je jedini siguran način unosa u tijelo upravo preko kože, transdermalno ili putem skupih infuzija direktno u krv. Glutation uz povećanje energije ima veliku ulogu i pri očuvanju zdravlja.

Održavanje dovoljne razine glutationa predstavlja osnovni preduvjet da budemo zdravi. Koliko imamo glutationa, toliko ćemo i živjeti te smo toliko zdravi.

Zato se savjetuje nalijepiti jedan Glutathion plus flaster dnevno, kako bi se poboljšalo opće stanje organizma.

 

KAKO DJELUJE GLUTATION?

 • glavna funkcija mu je neutralizacija štetnih čestica ili radikala
 • štiti svaku stanicu
 • potiče stanične funkcije
 • povećava količinu energije jer čuva mitohondrije koji proizvode energiju
 • čuva svaki organ
 • regulira biokemijske procese tj. metabolizam, o čemu ovisi život svake stanice
 • smanjuje upalu
 • štiti organizam od radikala i štetnih reakcija
 • glavni sustav za detoksikaciju: uklanja teške metale i ostale toksine
 • jača imunološki sustav
 • sudjeluje u proizvodnji žuči a time i probave

 

ZA ŠTO SE SAVJETUJE GLUTATION?

 • detox, posebno teških metala (idealno kod osoba koje jedu tunu i sushi zbog velike količine teških metala)
 • jačanje imunog sustava
 • anti age
 • vraćanje energije
 • pomlađuje kožu, povećava elastičnost, poboljšava strukturu te izgled i kvalitetu kože
 • obnavlja jetru, posebno kod hepatitisa, masne jetre, alkoholizma
 • bolesti bubrega
 • oštećenje živaca kod dijabetesa
 • karcinom i oporavak nakon kemoterapije
 • izbjeljivanje kože posebno kod melasme
 • autizam u djece
 • autoimune bolesti - neurodermatitis, alergijske bolesti, dijabetes, psorijaza
 • prevencija tj. uklanjanje sjede kose
 • plućne bolesti

 

Osim Glutationa ovi flasteri dodatno su pojačani s antioksidansima NAC , Koenzim Q10 i Vitaminom C

Cistein je aminokiselina, osnovna sastavnica tjelesnih proteina. Uzimana kao suplement unosi se u obliku N-acetil-L-cisteina (NAC) koji tijelo pretvara u cistein pa u glutation – snažni antioksidans. NAC pomaže sprečavanju nuspojava pri uzimanju lijekova i izloženosti toksičnim kemikalijama i pomaže smanjiti sluz u tijelu (pomoć kod respiratornih bolesti).

NAC je acetilirani oblik aminokiseline cisteina, cistin i cistein su tijesno povezane i smatraju se jednom aminokiselinom, a NAC je znatno stabilniji oblik ovih aminokiselina. Pored važne uloge u sintezi proteina, NAC ima značajnu ulogu što čini sastavni dio aminokiseline glutation, najjačeg antioksidansa u našem tijelu, kojega ima svaka stanica, neophodnog za održavanje imunosnog sustava . Niska razina glutationa povezuje se sa brojnim bolestima, a posebno bolesti jetre, respiratornih infekcija i prehlada ( manjak ovog oblika aminokiseline je najčešće uzrok početka Kroničnih Opstruktivnih Plućnih Bolesti )… kad umiremo, umiremo uvije zbog izuzetno niske razine glutationa, kad jetra više nije u stanju da ga sintetizira.

Uzimanjem NAC-a kao dopune podiže se prirodna razina glutationa u tijelu osobito nakon bolesti i fizičkih napora .

NAC pomaže kod bolesti dišnih organa kao što su ( KOPB ) : emfizem , fibroza, kronični bronhitis, kronične bolesti pluća, kronične upalne degenerativne bolesti, maligne bolesti, posebno rak pluća i rak pankreasa.

NAC je važan u liječenju očnih bolesti jer podiže razine glutationa.

Osobe oboljele od malignih bolesti bi ga svakako trebale uzimati uz ostale antioksidanse.

NAC pruža zaštitu od toksičnog dijelovanja lijekova i kemikalija, npr. acetaminofena, ugljentetraklorida, etanola, ugljenmonoksida, citostatika , aerozagađenja…

NAC podiže snagu i izdržljivost organizma i smanjuje nivo homocisteina , aminokiseline čija vioska razina uzrokuje srčana oboljenja, moždane udare i karcinome.
Smanjuje i razine LDL kolesterol.

Dodaci NAC-a pridonose popravljanju krvnog tlaka (opuštaju krvne žile).

 

Koenzim Q10 je prirodna tvar koja nastaje u organizmu, a dio je procesa za stvaranje energije svake stanice. Djeluje antioksidativno i jača imunološki sustav, pomaže kod srčanih bolesti (nakon infarkta miokarda), visokog tlaka, dijabetesa, paradontoze te karcinoma. Pomaže u sprečavanju i liječenju živčanih poremećaja te usporavanju procesa starenja. S obzirom da se njegova sinteza u organizmu sa starenjem smanjuje pojavljuje se deficit. Srčanom mišiću potrebno dvostruko više CoQ10 od bilo kog drugog organa ili tkiva pa je čest njegov manjak kod osoba sa srčanim bolestima.

 

Upute za upotrebu:

Svaki dan zalijepite jedan flaster na mjesto kože bez dlake ( rame, leđa, bedro). Za najbolje rezultate preporučuje se nositi ih 8 sati dnevno. Može se nositi i preko noći, Flaster nije vodootporan.

Glutathion plus flaster ne sadrži latex, laktozu, gluten ni šećer.

Pakiranje sadrži 30 flastera.

 

Glutation siplement fact

Iskustva

Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!

IZDVAJAMO

konjski gel crveni
80,00 kn
10,62 €
glutation, flasteri, procreatio, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti, jetra, dijabetes, terapromo, antioksidans, zdravlje, coenzim Q10, detoksikacija, čišćenje organizma, uklanjanje bora
219,00 kn
29,07 €
alpenkrauter LLoyd
80,00 kn
10,62 €