footcann, stopalo, annabis

Footcann mast za stopala

Ispis

Cijena bez PDV-a80,00 kn
≈ 10,62 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 80,00 kn
≈ 10,62 €
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Footcann krema za stopala - prirodna organska njega za suha stopala, ispucane pete i osjetljivu kožu dijabetičara.
Zahvaljujući svojem sastavu koji sadrži ureu i koloidno srebro, ima antibakterijska i protugljivična svojstva, a u isto vrijeme uklanja i neugodne mirise.
Opis

Prirodna krema za njegu suhih stopala koja njeguje i štiti kožu stopala od isušivanja i pucanja. Posebno se preporučuje ljudima koji imaju ispucane pete i dijabetičarima.

Zahvaljujući aktivnim sastojcima Ulju badema, shea maslacu, ulju konoplje, ekstraktu sjemenki konoplje, pčelinjem vosku, vitaminu E i ulju lavande, ostavlja kožu mekom i hidratiziranom.

 

Primjena: umasirajte kremu na stopala prema potrebi.

 

Sadrži:

ULJE KONOPLJE - Prodire duboko u kožu, obnavlja ju i vlaži, pomaže pri zarastanju ispucale kože, djeluje antibakterijski i protuupalno

ULJE BADEMA - hrani kožu i pomaže obnovi suhe i ispucale kože

UREA - pomaže obnovi jako suhe kože te joj vraća elastičnost

SHEA MASLAC - Čudotvorni balzam za liječenje ispucale kože

KOLOIDNO SREBRO - Ima antibakterijska svojstva i ubija gljivice, pomaže spriječiti prekomjerno znojenje i neugodne mirise

DERMOSOFT LIQUID - posebna antimikrobna tvar koja pomaže spriječiti neugodne mirise i pojavu atletskog stopala, te pomaže sprječavanju gljivičnih infekcija kože i noktiju

 

 

Iskustva

Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!