Allergy plus flasteri

Ispis

Cijena bez PDV-a160,00 kn
≈ 21,24 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 160,00 kn
≈ 21,24 €
Popust:
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Allergy plus flasteri

Riješite se simptoma alergije na brz i prirodan način
Opis Alergija je neuobičajeni i neprimjereni odgovor našeg imunološkog sustava na različite čimbenike okoliša. Alergija se manifestira kao reakcija preosjetljivosti na čimbenike okoliša koje nazivano antigenima ili alergenima. Koje vrste alergijskih bolesti postoje? Često se neke od tih bolesti javljaju udruženo u istih osoba ili nastanak jedne prethodi drugoj. U alergijske bolesti najčešće se ubrajaju alergijske bolesti dišnog sustava (alergijska hunjavica, astma, alergijski alveolitis), alergijski konjunktivitis, alergijske bolesti kože (urtikarija, atopijski i kontaktni dermatitis), probavne alergijske bolesti, alergijske reakcije na lijekove te anafilaktičke reakcije, osobito preosjetljivost na otrove insekata. Često se neke od tih bolesti javljaju udruženo u istih osoba ili nastanak jedne prethodi drugoj. Zdravi organizam sposoban je sam sebe zaštiti od bolesti. I suprotno, oslabljeni imunitet može biti uzrok mnogih zdravstvenih problema, uključujući i alergiju. U naše doba oslabljeni imunitet je vrlo proširen problem. Za to su najviše krivi zagađeni okoliš, nezdrav način života i nepravilna prehrana.Allergy plus flasteri medicinska su kombinacija bioflavonoida, antioksidansa i protuupalnih sastojaka u jednom flasteru. Sastojci su stručno birani da bi podigli imunitet u vrijeme sezonskih alergija u našoj okolini. Ovi flasteri napravljeni na biljnoj bazi podižu naš imunitet, smanjuju količinu histamina u našem organizmu, smanjuju nadražaj sluznice, proizvodnju sluzi i iscjetka iz nosa, te suzenje očiju, a idealni su za sve one koji pate od sezonskih alergija. Pomažu i kos osipa na koži, svrbeža te urtikarije. Sadrže ekstrakte: - Kopriva - djeluje protuupalno - Japanska sofora - analgetik, smanjuje upale i oticanje sluznice - Ariš - djeluje protuupalno na sluznicu - Tulsi - antibakterijsko , antivirusno, antioksidativno i protuupalno djelovanje, jača imunitet - Sladić -koristi se za smirivanje upale - Đumbir -Ima analgetska, smirujuća i antibakterijska svojstva, a zbog antihistaminskog djelovanja koristi se i kod liječenja alergija. Dovoljan je jedan flaster na dan , drži se 8 sati na koži nadlaktice, a u pakiranju je 30 komada što je dovoljno za mjesec dana korištenja.

Iskustva

Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!

IZDVAJAMO

glutation, flasteri, procreatio, Parkinsonova bolest, autoimune bolesti, jetra, dijabetes, terapromo, antioksidans, zdravlje, coenzim Q10, detoksikacija, čišćenje organizma, uklanjanje bora
219,00 kn
29,07 €
ao23
130,00 kn
17,25 €
menthol arthro, procreatio, terrapromo, ulje konoplje, tamjan, kanabis, konoplja, artritis, bol u mišićima, bol u zglobovima
120,00 kn
15,93 €
Camille-pužev-gel-zlatni-e1445877663757-234x300
120,00 kn
15,93 €