R

ReflexWear medicinske čarape

Ispis

Cijena bez PDV-a200,00 kn
≈ 26,54 €
Cijena s PDV-om:
Cijena: 160,00 kn
≈ 21,24 €

Popust:
-5,31 €
Popust: -40,00 kn
PDV u cijeni:
Cijena / kg
Zaboravite bolove, hladne noge i lošu cirkulaciju. Obucite ReflexWear medicinske čarape!
Čarape koje sadrže čak 90% Cellianta, najviše od svih na tržištu.
Klinički testirano uklanjaju problem grčeva, trnaca, hladnoće ili žarenja u stopalima, te se koriste kao pomoć kod dijabetičke polineuropatije.
Boja
Veličina
Opis

Nažalost, svake godine broj oboljelih od šećerne bolesti ubrzano raste. Tako, primjerice, samo u Velikoj Britaniji postoji oko 3,5 milijuna oboljelih, što je gotovo šest posto populacije, a stotinama ljudi svaki se tjedan amputiraju udovi. Najčešći razlog upravo je dijabetičko stopalo, koje karakteriziraju oslabljeni osjet u koži stopala, oslabljena cirkulacija u stopalu, sklonost nastanku natisaka, klavusa, žuljeva i kožnih infekcija, produljeno cijeljenje rana i razvoj trofičkog ulkusa. Često se javljaju i otekline, urasli nokti i dijabetička artropatija.

U kombinaciji s odgovarajućom edukacijom i primjenom mjera za poboljšanje zdravlja stopala, oboljeli od šećerne bolesti mogu preuzeti kontrolu nad problemima vezanim uz dijabetičko stopalo.

U tome im mogu pomoći i ReflexWear čarape, jedne od znanstveno najnaprednijih čarapa na tržištu danas, i jedine koje pomažu oboljelima od šećerne bolesti u brizi za njihova stopala. Napravljene su od revolucionarnog sintetičkog vlakna zvanog celliant, koje sadrži mikroskopske čestice koje se nalaze u niti čarapa i ne mogu se isprati jer su sastavni dio materijala. Niti cellianta su patentirane i zaštićene, a odobrilo ih je Američko podijatrijsko društvo (AMSE), koje ih preporučuje oboljelima od šećerne bolesti.

Čarape su napravljene od 90% Cellianta i 10% elastina koji osigurava da se ne skidaju s nogu. 

Mikroskopske čestice koje sadrže celliant vlakna utječu na povrat kinetičke energije u tijelo te povećavaju oksigenaciju tijela i poboljšavaju cirkulaciju, što dovodi do pozitivne reakcije u tijelu:

  • više razine kisika u krvi
  • bržeg cijeljenja ranica
  • smanjenja boli kod polineuropatije
  • regulacije tjelesne temperature
  • održavanja topline stopala
  • boljeg sna

Kod oboljelih koji nose Reflexwear čarape, celliant ima dokazan učinak u smislu povećanja oksigenacije tijela, regulacije tjelesne temperature i smanjenja osjećaja boli, u usporedbi s onima koji nose obične čarape. Dodatna prednost ReflexWear čarapa je što nemaju šavove na prstima i ne prijanjaju na stopala, te tako pružaju najveću moguću razinu udobnosti.

 

ISKUSTVA KORISNIKA:

Posarić Franjo, Križ

Već dvije godine nosim čarape s Celliantom i od kako ih imam nemam više hladnoće niti bolova u nogama. Redovito spavam u njima i problem neugodne hladnoće koje se nisam mogao riješiti uz ove je čarape nestao.

Stjepan Šepčić , Pokupsko

Več duže vrijeme imam problem s lošom cirkulacijom u nogama. Stopala su mi uvijek bila hladna, bolna, a prsti kao da su bili drveni. Od kada nosim ove čarape moje noge su se vratile u normalu, nema hladnoće, bolovi su nestali zajedno s trncima u prstima. Stvarno su mi puno pomogle...

Augustinović Ilija, Mala gorica

Po noći sam se često budio i nisam mogao spavati jer sam imao jake grčeve u listovima. Na tv reklami sam vidio ove  čarape s Celliantom i odlučio pokušati s njima...Nosim ih svaku noć, tako su mekane da ni neznam da ih imam na nogama ,a grčevi su se povukli već nakon tjedan dana  nošenja. Sada napokon spavam cijele noći a i noge me više ne bole.