Nema stavki u košarici
Stopalice AO2

Stopalice AO2

17.25€ ≈2,29 €
Veličina:

Ao2 stopalice za cirkulaciju i bolne noge s 100% vlaknom Cellianta i srebrom

Zaboravite bolove, hladne noge i lošu cirkulaciju. Obucite Ao2 stopalice!

Na žalost, svake godine broj oboljelih od šećerne bolesti ubrzano raste. Tako, primjerice, samo u Velikoj Britaniji postoji oko 3,5 milijuna oboljelih, što je gotovo šest posto populacije, a stotinama ljudi svaki se tjedan amputiraju udovi.

Najčešći razlog upravo je dijabetičko stopalo, koje karakteriziraju oslabljeni osjet u koži stopala, oslabljena cirkulacija u stopalu, sklonost nastanku natisaka, klavusa, žuljeva i kožnih infekcija, produljeno cijeljenje rana i razvoj trofičkog ulkusa.

Često se javljaju i otekline, urasli nokti i dijabetička artropatija. U kombinaciji s odgovarajućom edukacijom i primjenom mjera za poboljšanje zdravlja stopala, oboljeli od šećerne bolesti mogu preuzeti kontrolu nad problemima vezanim uz dijabetičko stopalo.

U tome im mogu pomoći i Ao2 Diabetic stopalice, jedne od znanstveno najnaprednijih čarapa na tržištu danas, i jedine koje pomažu oboljelima od šećerne bolesti u brizi za njihova stopala i to već 15 godina.

Napravljene su od revolucionarnog sintetičkog vlakna zvanog Celliant, koje sadrži mikroskopske čestice koje se nalaze u niti čarapa i ne mogu se isprati jer su sastavni dio materijala.

Niti cellianta su patentirane i zaštićene, a odobrilo ih je Američko podijatrijsko društvo (AMSE), koje ih preporučuje oboljelima od šećerne bolesti.

Mikroskopske čestice koje sadrže celliant vlakna utječu na povrat kinetičke energije u tijelo te povećavaju oksigenaciju tijela i poboljšavaju cirkulaciju, što dovodi do pozitivne reakcije u tijelu:

  • više razine kisika u krvi
  • bržeg cijeljenja ranica
  • smanjenja boli
  • regulacije tjelesne temperature
  • održavanja topline stopala
  • uklanjanje oteklina

Kod oboljelih koji nose Ao2 Diabetic čarape ili stopalice, celliant ima dokazan učinak u smislu povećanja oksigenacije tijela, regulacije tjelesne temperature i smanjenja osjećaja boli, u usporedbi s onima koji nose obične čarape. Isto tako ove čarape pomažu ukloniti grčeve, trnce i otekline nogu.

Osim Cellianta Ao2 stopalice sadrže i srebrne niti koje djeluju antibakterijski i pomažu u održavanju zdravog stanja stopala. Pomažu spriječiti infekcije, gljivična oboljena , a osobito dobro djeluju za ubrzavanje zarastanja ranica kod dijabetičkog stopala.

Dodatna prednost Ao2 Diabetic stopalica je što nemaju šavove na prstima i ne prijanjaju na stopala, te tako pružaju najveću moguću razinu udobnosti. Stopalice nemaju ni gumicu tako da ne stišću i ne urezuju se u nogu pa su pogodne i za otečene noge.

Plačajte sigurno